back

Звітно-виборна конференція районної ветеранської організації

18 жовтня 2019

 

18 жовтня в приміщенні райдержадміністрації відбулася звітно-виборна конференція районної організації ветеранів України. В роботі конференції взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, керівник апарату райдержадміністрації Світлана Александрова, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ніна Косенко,  голови первинних ветеранських організацій, представник організації ветеранів Прилуцького агроколеджу, міської ради ветеранів Рахімзян Заріпов.

На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять померлих ветеранів. На конференції розглянули звіт районної організації ветеранів, з яким виступила голова ради районної організації Валентина Гриценко та звіт ревізійної комісії, з яким звітувала Ганна Варченко. Було також обрано новий склад президії організації ветеранів, ревкомісії та обрано делегатів на обласну звітно-виборну конференцію.

В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський виступив зі словами вдячності за роботу усім членам ветеранських організацій, зокрема, голові районної організації Валентині Гриценко. Денис Росовський наголосив на важливості тих добрих справ, які здійснюють первинні ветеранські організації, побажав натхнення та наснаги у подальшій діяльності. Відзначив важливість діяльності ветеранських організацій, які тісно співпрацюють з громадянами пенсійного віку, працюють в підтримку здійснення їх соціального захисту та багато уваги приділяють патріотичному вихованню молодого покоління. Відмітив, що районна організація ветеранів України є однією з кращих в області.

Конференція проходила надзвичайно активно. В обговоренні звіту голови районної ветеранської організації виступили голови первинних ветеранських організацій. Вони відмічали, що останнім часом багато уваги приділяється людям старшого покоління з боку влади.

Під час конференції, також, обговорювали питання подальшої діяльності організації в умовах сьогодення, проблеми людей поважного віку, зокрема соціальні, медичні, та інші питання допомоги ветеранам та пенсіонерам. Окремо зазначили на визначальній ролі первинних ветеранських організацій у громадській роботі з ветеранами, патріотичному вихованню дітей, тощо.

Голова волонтерського руху Ніна Буслаєва проінформувала про діяльність волонтерів та відзначила їх співпрацю з ветеранами. Ветерани надали методичну допомогу в створенні районної громадської організації учасників АТО.

В ході конференції присутні одноголосно переобрали головою районної ветеранської організації Валентину Гриценко, також обрано членів ради ветеранів.

Вітаючи керівний орган районної організації ветеранів з обранням виступаючі висловили впевненість, що організація і надалі буде активно і плідно працювати та відповідати вимогам сьогодення.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

https://legalaid.gov.ua/