back

У районі вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

13 грудня 2019

13 грудня в центральній районній бібліотеці  в.о. голови райдержадміністрації Світлана Александрова, в.о. голови районної ради Наталія Єгорова провели зустріч з ліквідаторами аварії на ЧАЕС з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

 

«Вшановуючи учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв і віддаємо данину пошани всім ліквідаторам аварії, які, рятуючи українців, а також народи інших країн від ядерної небезпеки, жертвували найдорожчим – своїм здоров’ям і життям. Низький Вам уклін за мужність і героїзм та силу духу, проявлені при подоланні наслідків ядерної аварії. Вічна пам'ять і шана тим, чиє життя обірвав смертоносний атом!»,- зазначила у вітальному слові Світлана Александрова.

Про це говорили в.о. голови районної ради Наталія Єгорова, голова міськрайонного добровільного товариства Спілка "Чорнобиль", голова Всеукраїнської спілки ліквідаторів-інвалідів «Чорнобиль – 86» у Чернігівській області Олег Ребров.

 

Очільники району вручили учасникам зстрічі відзнаки райдержадміністрації та районної ради .(Список додається)

 

 

 

 

 

 

 

 

Керівництво району разом з учасниками засідання поклали квіти до пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської катастрофи в м. Прилуки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://legalaid.gov.ua/