back

Новорічні смаколики воїнам від ТОВ "Ресурс Агро"

14 січня 2020

14 січня ТОВ "Ресурс-Агро" (директор Марусенко М.В.) передали для воїнів - земляків в зону АТО/ООС продукти харчування та смаколики до новорічних та різдвяних свят.

За 5 років «гібридної війни» на Сході України жителі Прилуччини проявляють патріотизм і свідомість, допомагають і підтримують українських воїнів та добровольців, які захищають наш мир та спокій від посягань терористів. З початку бойових дій на Сході України сільськими, селищними громадами, підприємствами та організаціями району було зібрано для військових майже 145 тонн продуктів харчування, придбано побутових речей, одягу, взуття,що засобів особистої гігієни, медикаментів, паливно-мастильних матеріалів, автозапчастин на суму більше ніж 850 тис. грн., 22 рази зібрана допомога передавалась волонтерами в зону бойових дій.

ТОВ "Ресурс-Агро" завжди беруть участь у таких районних акціях.

Допомогу в зону АТО  доправить громадське формування «Патріот Прилуки» ( Дуденок О. М.), волонтер, який  разом з іншими волонтерами-прилучанами систематично здійснює протягом всіх 5 років в середньому по 2 поїздки щомісячно з гуманітарною допомогою в зону АТО.

Всією районною громадою ми допомагаємо воїнам АТО/ООС, щоб вони знали, що ми їх підтримуємо, любимо і чекаємо вдома.

 

 

 

 

 

 

https://legalaid.gov.ua/