back

Відбулось засідання сорок шостої (позачергової) сесії районної ради сьомого скликання

24 січня 2020

24 січня в залі засідань районної ради відбулось засідання сорок шостої (позачергової) сесії районної ради сьомого скликання, яке відкрив та вів голова Прилуцької районної ради Василь Малик. В роботі засідання взяли участь: в.о. голови райдержадміністрації Світлана Александрова, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, депутати районної ради, працівники виконавчого апарату районної ради та райдержадміністрації, які мали відношення до підготовки та проведення сесії, представники ЗМІ.

 
Порядок денний включав у себе такі питання:
  1. Про визнання повноважень депутата Прилуцької районної ради Вовченка Сергія Сергійовича.
  2. Про визнання повноважень депутата Прилуцької районної ради Сушка Дмитра Анатолійовича.
  3. Про визнання повноважень депутата Прилуцької районної ради Гайдаєнко Лідії Олександрівни.
  4. Про визнання повноважень депутата Прилуцької районної ради Федорченка Олександра Віталійовича.
  5. Про визнання повноважень депутата Прилуцької районної ради Чудо Таміли Григорівни.
  6. Про внесення змін до  рішення районної ради від 21 грудня 2018 року № 3-38/VІІ «Про районний бюджет на 2019 рік».
  7. Про внесення змін до рішення районної ради від 29 листопада 2017 року  № 7-24/VII «Про затвердження районної програми відзначення державних та професійних свят, фінансового забезпечення ефективного виконання депутатських повноважень, представницьких  функцій та інших видатків на 2018 – 2020 роки» зі змінами.
  8. Про внесення змін до Регламенту Прилуцької районної ради сьомого скликання.
  9. Про затвердження районної цільової Програми «Цукровий діабет на І квартал 2020 року».
  10. Про встановлення зменшеного розміру орендної плати на орендовані частини нежитлових приміщень Івковецькій сільській раді.
  11. Про встановлення зменшеного розміру орендної плати на орендовану частину нежитлового приміщення Удайцівській сільській раді.
  12. Про встановлення зменшеного розміру орендної плати на орендовану частину нежитлового приміщення Валківській сільській раді.
  13. Про встановлення зменшеного розміру орендної плати на орендовану частину нежитлового приміщення Краслянській сільській раді.
  14. Про встановлення зменшеного розміру орендної плати на орендовану частину нежитлового приміщення Канівщинській сільській раді.
  15. Про встановлення зменшеного розміру орендної плати на орендовану частину нежитлового приміщення Рудівській сільській раді.
  16. Про встановлення зменшеного розміру орендної плати на орендовані нежитлові приміщення (гаражі) фінансовому управлінню Прилуцької райдержадміністрації.
  17. Про встановлення зменшеного розміру орендної плати на орендовану частину нежитлового приміщення управлінню соціального захисту населення Прилуцької райдержадміністрації.
  18. Про встановлення зменшеного розміру орендної плати на орендоване нежитлове приміщення (гараж) управлінню соціального захисту населення Прилуцької райдержадміністрації.
  19. Різне.
 
По  всіх  питаннях порядку денного сесії рішення були прийняті більшістю голосів депутатів. Підсумки сесії підбив голова Прилуцької районної ради Василь Малик.

 

За інформацією відділу документообігу, контролю, інформаційної діяльності та звернень громадян райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/