back

Увага! В області очікується погіршення погодних умов

За прогнозами Укргідрометцентру, 11–12 лютого на Чернігівщині очікується мокрий сніг з дощем. Це може стати причиною ускладнення ситуації на автошляхах.

Водіям потрібно бути особливо уважними та обережними за кермом, обирати безпечну швидкість руху та тримати дистанцію з іншими транспортними засобами. Обов’язково знижувати швидкість перед населеними пунктами, пішохідними переходами. Недопустимі різке гальмування та ризиковані маневри. Необхідно пам’ятати: гальмівний шлях на промерзлому та мокрому покритті є тривалішим, тож можна не встигнути вчасно зупинитися.

На випадок погіршення погодних умов Служба автодоріг у Чернігівській області визначила місця відстою транспортних засобів на автошляхах.

http://dcz.cg.gov.ua/index.php?id=29547&tp=1&pg=

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах загального користування державного значення та надання інформації про стан проїзду Служба автодоріг має цілодобову «гарячу лінію»: (0462) 66-18-93 та (095) 27-14-374.

Повідомляємо, що на час погіршення погодних умов дорожнє господарство Чернігівщини знаходитиметься у режимі цілодобового чергування. За необхідності проводитимуться роботи з обробки покриття протиожеледними засобами. Для підтримки належного стану автошляхів в області підготовлена відповідна кількість спецтехніки, повністю забезпечена потреба у протиожеледних матеріалах.

 

https://legalaid.gov.ua/