back

Відбулось засідання сорок сьомої сесії районної ради сьомого скликання

20 травня 2020

 

 

20 травня в залі засідань районної ради відбулось засідання сорок восьмої (позачергової) сесії районної ради сьомого скликання, яке відкрив та вів голова Прилуцької районної ради Василь Малик. В роботі засідання взяли участь: в.о. голови райдержадміністрації Світлана Александрова, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, депутати районної ради, працівники виконавчого апарату районної ради та райдержадміністрації, які мали відношення до підготовки та проведення сесії, представники ЗМІ.

Порядок денний включав у себе такі питання:

  1. Про обрання голови постійної комісії районної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, зайнятості населення та інвестиційної діяльності.

  2. Про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2019 року       №6-45/VІІ «Про затвердження Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Прилуцької районної ради Чернігівської області на 2020 рік».
  3. Про затвердження Програми підтримки комунального некомерційного підприємства «Прилуцька центральна районна лікарня» Прилуцької районної ради Чернігівської області з 01.04.2020 року по 31.12.2020 року (в новій редакції).
  4. Про затвердження районної цільової програми «Цукровий діабет на 2020 рік».
  5. Про затвердження порядку складання, погодження, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Прилуцька центральна районна лікарня» Прилуцької районної ради Чернігівської області.
  6. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Прилуцька центральна районна лікарня» Прилуцької районної ради Чернігівської області на 2020 рік.
  7. Про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2019 року   №7-45/VІІ «Про районний бюджет Прилуцького району на 2020 рік».
  8. Про звіт про виконання районного бюджету Прилуцького району за І квартал 2020 року.
  9. Про внесення змін до Регламенту Прилуцької районної ради сьомого скликання.
  10. Про внесення змін до складу президії районної ради.
  11. Про здійснення пасажирського перевезення населення Прилуцького району та дотримання чинного законодавства перевізниками всіх форм власності щодо перевезення пільгових категорій громадян.
  12. Про стан, реконструкцію, ремонт, утримання і фінансування автомобільних доріг на території Прилуцького району у 2019 році.
  13. Про соціальний захист учасників АТО/ООС (операції об’єднаних сил) та членів їх сімей.
  14. Про поповнення та збереження бібліотечного фонду Прилуцької централізованої бібліотечної системи.
  15. Про безоплатну передачу в комунальну власність Сухополов’янської сільської ради транспортних засобів.
  16. Про надання згоди на безоплатне прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ Прилуцького району майна для амбулаторій загальної практики сімейної медицини.
  17. Про запит депутата Марченка М.П.
  18. Різне.
  19.  
     
     

    Всі  питання порядку денного сесії рішення були прийняті більшістю голосів депутатів. Підсумки сесії підбив голова Прилуцької районної ради Василь Малик.

 

За інформацією відділу документообігу, контролю, інформаційної діяльності та звернень громадян райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/