back

Держслужбовці району відзначають професійне свято

23 червня 2020

 

 

23 червня за участю голови райдержадміністрації Олесі Кісленко, заступника голови районної ради Наталії Єгорової відбулися районні урочистості з нагоди Дня Державної служби.

З вітальною промовою до учасників урочистого зібрання звернулася  голова райдержадміністрації Олеся Кісленко, яка щиро привітала усіх з професійним святом - Днем державної служби, яке в цьому році відзначається в Україні вже шістнадцятий раз.

 

Державна служба є провідником положень Основного Закону в процесі утвердження та розвитку України як суверенної, демократичної, соціальної і правової держави. Особливість праці на благо держави і народу в тому, щоб задовольнити законні інтереси громадян, реалізувати та забезпечити дотримання на місцях норм Конституції та Законів України,

- зазначила голова райдержадміністрації. -  Нехай Ваш професіоналізм, старанність, розуміння  та великий практичний досвід і надалі служать на користь людям. Нехай Ваші добрі справи сприяють соціально-економічному та культурному розвитку Прилуччини, розв’язанню повсякденних проблем мешканців району.

Вітаючи присутніх державних службовців з професійним святом, голова районної ради Наталія Єгорова наголосила, що особливість праці на благо держави і народу в тому, щоб задовольнити законні інтереси громадян, мешканців району.

З нагоди Дня державної служби керівники району вручили відзнакиоблдержадміністрації, обласної ради, райдержадміністрації та районної ради кращим державним службовцям району.(Список додається)

 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://legalaid.gov.ua/