back

День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

22 червня 2020

 

 

Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму. Життєписи цих людей – уроки істинної мужності та патріотизму для сучасників.

З нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні біля пам’ятника загиблим воїнам в с. Богданівка 22 червня проведено покладання квітів за участю голови райдержадміністрації Олесі Кісленко, керівника апарату райдержадміністрації Світлани Александрової, голови районної ради Василя Малика, заступника голови районної ради Наталії Єгорової, Богданівськго сільського голови Ярослава Ярославського, секретаря ради та виконкому  Богданівської сільської ради Володимира Мурзіна. Присутні вшанували пам’ять про загиблих земляків у Другій світовій, в антитерористичній операції хвилиною мовчання.

 
 
 
 

22 червня у районі на флагштоках, адміністративних будівлях, приміщеннях навчальних закладів, закладів охорони здоров’я, культури будуть приспущені державні прапори України, обмежено проведення розважальних заходів та покладання квітів до пам’ятників, пам’ятних знаків, меморіалів загиблим воїнам в роки Другої світової війни.

Вічна пам'ять загиблим. Честь і слава живим героям!

 

https://legalaid.gov.ua/