back

У День Конституції України - квіти Кобзареві й слова впевненості в єдності, досягненні миру і добра

26 червня 2020

 

 

28 червня 1996 року відбулась дуже важлива для нашої держави подія - був прийнятий Основний Закон «Конституція України». Наша Конституція є однією із найкращих в Європі, але на жаль деякі статті залишаються лише декларативними та працюють не на повну силу. Сьогодні, наші Збройні сили України стримують на Сході військову агресію наших східних сусідів. Вони роблять все можливе, іноді і неможливе, щоб всі ми почували себе захищеними і впевнено дивилися у майбутнє. В цих умовах ми всі разом маємо зробити так, щоб всі задекларовані в Конституції України права стали реальністю. Щоб кожен громадянин України відчував, що його життя та здоров`я, честь і гідність, недоторканність і безпека дійсно є найвищою цінністю.

26 червня керівництво району - голова райдержадміністрації Олеся Кісленко, керівник апарату райдержадміністрації Світлана Александрова,  голова районної ради Василь Малик, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, директор ДП "Прилуцьке лісове господарство" Андрій Данько з нагоди 24-ої річниці Конституції України поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку, який знаходиться на території ДП  "Прилуцьке лісове господарство"

 
 
 
 
та до пам’ятника загиблим воїнам АТО (центральна площа м.Прилуки).
 
 
 

27-28 червня в  сільських, селищній радах пройдуть заходи. Священики в православних храмах відслужать молебні за Україну, за український народ. До пам’ятників воїнам-визволителям та пам’ятників Т.Г.Шевченку, могил загиблих воїнів АТО в населених пунктах району за участі керівництва, активу громад, представників релігійних організацій будуть покладені квіти.

За інформацією відділу документообігу, контролю, інформаційної діяльності та звернень громадян апарату райдержадміністрації

 

https://legalaid.gov.ua/