back

Урочистості з нагоди Дня Конституції України

26 червня 2020

26 червня за участю голови райдержадміністрації Олесі Кісленко, керівника апарату райдержадміністрації Світлани Александрової,  голови районної ради Василя Малика, заступника голови районної ради Наталії Єгорової. З вітальною промовою до учасників урочистого зібрання звернулася голова райдержадміністрації Олеся Кісленко, яка щиро привітала усіх з 24-ю річницею Конституції України, державним святом та Днем молоді, які ми відзначатимемо 28 червня.

 

«Конституція нашої держави – це Основний Закон України, по якому ми повинні жити, працювати і розвиватися. Вона увійшла в наше життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

 

Особливість праці на благо держави і народу в тому, щоб задовольнити законні інтереси громадян, реалізувати та забезпечити дотримання на місцях норми Конституції та Законів України,

 

- зазначила голова райдержадміністрації. - Україна починається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де панували б гуманізм, демократія, закон і справедливість, а матеріальний достаток співвідносився б із кількістю та якістю праці кожного.»

 

Вітаючи присутніх державних службовців з професійним святом, голова районної ради Василь Малик наголосив, що особливість праці на благо держави і народу в тому, щоб задовольнити законні інтереси громадян, реалізувати та забезпечити дотримання на місцях норми Конституції та законів України.

З нагоди Дня Конституції України керівники району вручили відзнаки райдержадміністрації та районної ради представникам господарського комплексу району.

(Список додається)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Учасники заходу переглянули патріотичний челендж до Дня Конституції України, під час якого  державні службовці райдержадміністрації та працівники виконавчого апарату районної ради цитували статті Основного Закону України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://legalaid.gov.ua/