back

День Гідності та Свободи у районі

20 листопада 2020

21 листопада в Україні відзначається День Гідності і Свободи. Це свято було встановлено Указом Президента України 13 листопада 2014 року.

День Гідності та Свободи – історично важливий та пам’ятний для українців день. Адже саме у цей день сім років назад на Майдані з’явилися перші намети, що дали початок великій боротьбі свідомого українства проти тогочасного режиму. Українці на весь світ заявили про своє прагнення жити у вільній, незалежній, демократично розвиненій європейській державі.

Сьогодні з нагоди свята керівництво району голова райдержадміністрації Олеся Кісленко та голова районної ради Василь Малик  поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО на міській площі.

На фасаді адміністративного приміщення районної ради встановлено банер Героям Небесної Сотні. 


У населених пунктах району за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, депутатів усіх рівнів, учасників антитерористичної операції, родин загиблих учасників АТО, громадських об’єднань 20 - 21 листопада пройдуть урочистості з нагоди Дня Гідності та Свободи. Проведено покладання квітів до пам’ятників та місць поховань громадян, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України під час антитерористичної операції.

 
 

За інформацією відділу документообігу, контролю, інформаційної діяльності  та звернень громадян апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/