back

День села відсвяткувала громада села Левки

15 липня 2013

12 липня в селі Левки Колісниківської сільської ради в день християнського свята Петра і Павла громада відсвяткувала День села.

Зі святом громаду привітав голова райдержадміністрації Олег Власенко. В своєму виступі голова райдержадміністрації зауважив, що проблеми, які турбують Колісниківську громаду є характерними для більшості таких громад. Тому одним із основних завдань, яке Президент України Віктор Янукович ставить перед Урядом це реформування місцевого самоврядування, де основними орієнтирами повинні бути: розширення прав територіальних громад, бюджетна децентралізація та реформа системи публічних послуг: адміністративних, соціальних та комунальних. У завершенні свого виступу Олег Власенко запевнив громаду, що буде тісно співпрацювати з сільською радою і подарував громаді газонокосарку.

З вітальним словом до левківчан звернулись голова районної ради Лариса Татарченко, сільський голова Наталія Зуєва. У святкуванні взяли участь депутати сільської ради та інвестори.

Свято було багате на конкурси, змагання, учасники свята мали можливість взяти участь у лотереї. Після офіційної частини відбувся концерт місцевих талантів та святкова дискотека.

https://legalaid.gov.ua/