back

Засідання круглого столу «Нові механізми забезпечення зайнятості населення. Пріоритети і перспективи»

19 липня 2013

19 липня в районній державній адміністрації за ініціативи районного центру зайнятості проведено засідання круглого столу на тему: «Нові механізми забезпечення зайнятості населення. Пріоритети і перспективи».

В засіданні круглого столу взяли участь представники органів виконавчої влади, профспілок, керівники підприємств, установ, організацій, навчальних закладів району та служби зайнятості.

Перед учасниками круглого столу виступив голова райдержадміністрації Олег Власенко, який ознайомив присутніх з станом економічного і соціального розвитку та реалізації на території району завдань Програми економічних реформ "Заможне суспільство,конкурентоспроможна економіка,ефективна держава".

Учасники засідання обговорили питання співпраці в розв’язанні проблем безробіття та нові механізми забезпечення зайнятості населення на ринку праці. В ході круглого столу працівники служби зайнятості роз’яснили механізми створення нових робочих місць, працевлаштування осіб, які потребують додаткових гарантій та організації громадських робіт та нові законодавчі підходи до професійної підготовки та перепідготовки кадрів, передбачені новими положеннями Закону України «Про зайнятість населення», який набрав чинності з 01.01.2013 року.

В заході взяла участь директор Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка.

https://legalaid.gov.ua/