back

З 90-річчям району!

23 серпня 2013

Щиро і сердечно вітаємо районну громаду з 90-ю річницею утворення Прилуцького району!

Відзначення цієї дати – добра нагода згадати величне минуле краю, осмислити його сьогодення та отримати наснагу й енергію на майбутнє.

Святкуючи ювілей ми вклоняємось нашій малій батьківщині, її історії, її щедрості й красі, її славним людям. Адже все, що має Прилуцький район, створено розумом, самовідданою працею багатьох поколінь.

За відданість хліборобській праці, за любов до землі, за велике прагнення зробити свій край заможним і високорозвиненим дякуємо всім жителям району, хто невтомною працею створює свій достаток і примножує славу Прилуччини.

Сьогодні Прилуцький край – велика частина Чернігово-Сіверської землі, як і упродовж століть, залишається осередком духовності і впевненого економічного, соціального і культурного розвитку. На теренах району зростають вагомі врожаї, успішно втілюються інноваційно-інвестиційні проекти, впроваджуються новітні технології. Державна політика реформ, вирішення завдань Президента України щодо підвищення соціальних стандартів, наші спільні прагнення удосконалити свій дім забезпечать подальшу стабільність і гармонійне життя районної громади.

І нехай мрія про краще майбутнє, бажання його створити окриляє нас на нові звершення, на нові добрі справи в ім’я нашого славного козацького краю, в ім’я розквіту всієї України.

І нехай народжуються діти на прилуцькій землі, а батьки наші живуть довго і заможно. Будемо робити все, що б столітній ювілей Прилуччина зустріла у величі і процвітанні.

Зі святом вас, дорогі земляки! Здоров’я, добра, радості і благополуччя кожному з вас. Хай Господь благословляє наш благодатний Приудайський край!

Голова райдержадміністрації Олег Власенко

Голова районної ради Лариса Татарченко

https://legalaid.gov.ua/