back

На розширеному засіданні Колегії райдержадміністрації

29 серпня 2013

На розширеному засіданні Колегії райдержадміністрації 29 серпня, яке провів перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Бобошко, були розглянуті питання:

- про хід підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2013 - 2014 років;

- про стан взаємодії райдержадміністрації з Прилуцьким МВ УМВС України в Чернігівській області (з обслуговування м. Прилуки та Прилуцького району) щодо забезпечення дотримання Конституції України, законів України, забезпечення правопорядку, захисту прав і свобод громадян на території Прилуцького району;

- про стан виконання районної Програми «Протидії захворюваності на туберкульоз населення району на 2012 – 2016 роки»;

- про створення в районі освітніх округів та модернізація мережі загальноосвітніх навчальних закладів.

З доповіддю по першому питанню виступила в. о. начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Антоніна Стукалова, яка зазначила, що завершуються ремонтні роботи в закладах охорони здоров’я, освіти та культури, оформлені паспорти готовності об’єктів до опалювального періоду 2013-2014 років, продовжується виконання запланованих заходів підприємствами тепло-, водопостачання, житлово-комунального господарства. За підсумками обговорення даного питання Колегія визнала рівень підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період задовільним. Головою райдержадміністрації видано розпорядження щодо завершення повного комплексу робіт.

По другому питанню доповідав начальник відділу з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної і мобілізаційної роботи райдержадміністрації Анатолій Шкурат, його інформація прийнята до відома. Відповідним розпорядженням голови райдержадміністрації визначено ряд напрямків щодо удосконалення роботи по забезпеченню законності, правопорядку, прав і свобод громадян.

За підсумками розгляду третього та четвертого питань порядку денного видано відповідне розпорядження та дані доручення голови райдержадміністрації.

https://legalaid.gov.ua/