back

Увага сім’ям з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах

30 серпня 2013

30 серпня в приміщенні Прилуцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулася планова нарада працівників та фахівців із соціальної роботи. Темою наради була організація інспектування сімей з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах, з метою обстеження житлово-побутових умов проживання дітей у сім’ях, та вжиття заходів щодо надання дітям з цих сімей допомоги у підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового періоду.

Директор Прилуцького РЦСССДМ Наталія Дементєва наголосила, що необхідно більше уваги приділяти опікунським сім’ям, сім’ям в яких виховуються діти-інваліди та особи-інваліди, дітям сиротам, дітям позбавлених батьківського піклування, особам-сиротам та особам позбавленим батьківського піклування.

У ході наради фахівці із соціальної роботи мали змогу отримати методичну допомогу від спеціалістів районного центру за конкретними напрямками соціальної роботи, також спільно вирішити проблемні питання, які виникають під час роботи з клієнтами.

Начальник відділу соціальної роботи Олена Ільїна проінформувала учасників наради про проведення у 2013 році Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок» з метою виявлення дітей, які 2 вересня не приступили до занять.

https://legalaid.gov.ua/