back

Дорогі юні друзі, вчителі, батьки !

02 вересня 2013

З першим осіннім днем до нас приходить урочисте і таке шановане, по-справжньому всенародне свято – День знань, починається новий навчальний рік.

Для кожної людини саме з шкільного порогу починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. 1 вересня є днем старту нових надій дітей, батьків і педагогів. Адже кожна родина прагне дати своїй дитині якісну освіту, яка стане фундаментом її конкурентоспроможності в подальшому житті.

Реалізуючи основні завдання розвитку загальної освіти, нові соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича «Діти - майбутнє України», органи влади району прагнуть якомога більше уваги приділити і учням, і вчителям. Для цього в районі проводиться відповідна робота по зміцненню навчально-матеріальної бази закладів освіти, забезпечується підвіз учнів до базових шкіл, організовано гаряче харчання, впроваджуються сучасні методи і форми навчання, розширюється позакласна робота.

Відремонтовані й підготовлені до нового навчального року всі 31 загальноосвітні школи району зустрічають своїх вихованців, серед яких 273 першокласники.

У перший день засіву освітянської ниви щиро вітаємо усіх зі святом. Нехай розливається воно різнобарв’ям на кожному шкільному подвір’ї, у кожному класі. У добру путь, юні друзі! Нових вам творчих звершень, дорогі освітяни! Нехай збуваються ваші сподівання на щасливе майбутнє дітей, шановні батьки!

Голова райдержадміністрації Олег Власенко

Голова районної ради Лариса Татарченко

https://legalaid.gov.ua/