back

В школах району розпочався новий навчальний рік

02 вересня 2013

Першовересневого дня в школах району відбулися урочистості з нагоди Дня Знань. Відремонтовані й підготовлені до нового навчального року всі 31 загальноосвітні школи району гостинно зустріли своїх вихованців, серед яких 273 першокласники.

Голова райдержадміністрації Олег Власенко побував на святі Першого дзвоника в Дубовогаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Керівник району вручив ключі від новенького шкільного автобуса, систему підключення до мережі Інтернет. Привітавши учнів, вчителів, батьків з початком нового навчального року, голова райдержадміністрації наголосив, що турбота про дітей та їх майбутнє - один з пріоритетних завдань державної політики, підтвердження чому є оголошення 2013 року Роком дитячої творчості та проголошення Президентом України Віктором Януковичем нових соціальних ініціатив «Діти – майбутнє України». Саме в напрямку їх реалізації працює виконавча влада району, поставивши на чільне місце створення достойних умов для повноцінного та всебічного розвитку кожної дитини, отримання якісних освітніх послуг, використання сучасних інформаційних технологій, формування здорового покоління.

Відвідав цього дня голова райдержадміністрації і Ладанську гімназію.

Святкові заходи в навчальних закладах району пройшли за участю представників райдержадміністрації, депутатів та спеціалістів відділу освіти райдержадміністрації, які привітали учнівські та педагогічні колективи з початком нового навчального року. Від спонсорів навчальні заклади отримали подарунки.

https://legalaid.gov.ua/