back

Голова райдержадміністрації Олег Власенко: «Якісна медична послуга лежить в основі реформування медичної галузі»

03 вересня 2013

3 вересня голова райдержадміністрації Олег Власенко відвідав центральну районну лікарню, де зустрівся з колективом медичних працівників.

В ході зустрічі голова райдержадміністрації наголосив на реалізації завдань і доручень Президента України Віктора Януковича щодо підвищення рівня медичних послуг, зокрема зазначивши, що якісна медична послуга лежить в основі реформування медичної галузі. Для того, щоб пацієнти отримували таку послугу мають бути скоординовані дії і зусилля органів влади, медичних працівників і тих небайдужих людей, які допомагають розвиватися медичному простору.

Олег Власенко зазначив, що є певні проблеми щодо своєчасної виплати заробітної плати працівникам галузі, але до кінця року заборгованості не буде. Також райдержадміністрація буде всіляко сприяти реалізації програми стимулювання медичних працівників, яка готується до затвердження і спрямована на вирішення кадрового забезпечення медичних закладів. Ближчим часом мають розпочатися ремонтні роботи приймального відділення ЦРЛ, що також важливо. Керівник зазначив, що разом з ним до медичного закладу завітала голова благодійного фонду депутата обласної ради, першого заступника ОО Партії регіонів Анатолія Мирошниченка «Благовіст» Світлана Бірюзова, яка привезла для закладу подарунки господарського призначення. Голова БФ акцентувала на тому, що фонд буде продовжувати реалізувати в регіоні проект підтримки медичних закладів, що сприятиме підвищенню рівня медичних послуг.

Від колективу головний лікар Володимир Заєць щиро подякував за увагу до галузі охорони здоров’я та запевнив, що медичні працівники будуть забезпечувати мешканців району якісною медичною допомогою, проводити профілактичні заходи, адже це впливатиме на поліпшення життя сільського населення.

https://legalaid.gov.ua/