back

На нараді в райдержадміністрації

09 вересня 2013

9 вересня голова райдержадміністрації Олег Власенко провів апаратну нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

В ході наради голова райдержадміністрації проінформував присутніх, що в районі розпочались заходи з нагоди 70 – річчя визволення Прилуцького району від німецько – фашистських загарбників, проаналізував заходи, що відбулись та окреслив завдання по підготовці наступних.

Учасники наради розглянули питання стану готовності закладів освіти та охорони здоров’я району до осіньо – зимового періоду, організації підвозу дітей до навчальних закладів та основні питання, щодо завершення підготовки житлового комплексу селища Ладан до початку опалювального періоду.

Також розглянули бюджетні питання, стан справ в галузі сільського господарства, зокрема розрахунків з власниками земельних часток (паїв), початок посівної кампанії, питання соціального захисту та пенсійного забезпечення населення району.

В ході наради обговорили питання відзначення 100-річчя храму-пам'ятнику святителю Іоасафу єпископу Білгородському, та 200 – річчя від дня народження Тараса Шевченка.

За підсумками наради голова райдержадміністрації дав ряд доручень.

https://legalaid.gov.ua/