back

Підсумки дитячої оздоровчої кампанії 2013року

09 вересня 2013

Кожного року Прилуцька міжрайонна виконавча дирекція Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності бере участь в оздоровленні дітей, частково сплачуючи вартість дитячих путівок, що дозволяє дітям весело та змістовно провести літо у дитячих оздоровчих закладах на березі Чорного моря та в Карпатах. Якісний відпочинок - запорука гарного настрою дитини та легкого початку нового навчального року.

Спільними зусиллями з роботодавцями Прилуцького та Ічнянського районів надана можливість дітям застрахованих осіб чудово провести літо.

В літку 2013 року всього оздоровлено 711 дітей, в тому числі з частковою оплатою вартісті путівки - 603 дитини, та за повну вартість путівки -108 дітей. У місті Прилуки оздоровлено 356 дітей, у Прилуцькому районі 145, у Ічнянському районі 207. Загальна сума фінансування оздоровлення становила 845586 грн.

Під час дитячої оздоровчої кампанії 2013 року 249 дітей відпочивало в Карпатах –це дитячий заклад санаторного типу лікувально-оздоровчий комплекс" Верховина" смт.Верховина Івано-Франківської області-204 дитини, оздоровчий заклад "Білочка" с.Лісарня Мукачівського р-ну Закарпатської області –9 , дитячий заклад оздоровлення та відпочинку "Трембіта" смт.Кобилецька Поляна Рахівського р-ну Закарпатської області - 36 .

На березі Чорного моря відпочила 301 дитина у дитячих оздоровчих закладах, а саме: "Сонячний" смт.Лазурне Скадовського р-ну Херсонської області –84 дитини, "Ольвія" м.Очаків Миколаївської області -64, "Сонячний промінь" м.Очаків Миколаївської обл.–48, "Гірський" смт. Коктебель - 52.

Також діти Прилуцького та Ічнянського районів отримали чудовий відпочинок у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку Чернігівської області, а саме: "Сузір'я" с. Вішеньки Коропського району 101 дитина, "Електронік" с.Снов"янка Чернігівського р-ну -24.

Основними завданнями Фонду під час організації оздоровчих кампаній було збільшення кількості якісно оздоровлених дітей та підвищення рівня надання оздоровчих послуг, що у свою чергу сприятиме зниженню захворюваності серед підростаючого покоління та призведе до зменшення витрат із бюджету Фонду на допомогу по тимчасовій непрацездатності з догляду за хворими дітьми.

Підводячи підсумки дитячої оздоровчої кампанії, слід зазначити, що за рахунок коштів Фонду за повну вартість в літку 2013 року оздоровилось 108 дітей, в основному це діти з багатодітних, неповних та малозабезпечених сімей, та діти, які стоять на диспансерному обліку.

Директор Прилуцької міжрайонної виконавчої дирекції

Петренко С.В.

https://legalaid.gov.ua/