back

Президент України: «Розвиток спорту, підтримка здорового способу життя є одним із пріоритетів державної політики України»

10 вересня 2013

З метою реалізації нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича «Діти – майбутнє України» та відзначення Дня фізичної культури і спорту з 9 по 13 вересня в районі відбудуться заходи в рамках Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня.

Протягом тижня в навчальних закладах та дитячо – юнацькій спортивній школі району відбудуться різноманітні спортивні заходи, основним завданням яких є заохочувати молодь до занять спортом та пропагувати здоровий спосіб життя. Спортивні організації, які залучаться до даних заходів мають нагоду представити види спорту і залучити всіх охочих до набуття чи вдосконалення спортивних навичок. За попередніми прогнозами в заходах візьмуть участь біля 2 тисяч молодих жителів району.

Як підсумок Олімпійського тижня 13 вересня, в смт Линовиця відбудеться районна спартакіада, в якій візьмуть участь понад 400 учасників, серед яких будуть керівники району, депутати районної ради, державні службовці.

https://legalaid.gov.ua/