back

Влада має працювати на покращення життя людей

16 вересня 2013

16 вересня голова райдержадміністрації Олег Власенко провів апаратну нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

Голова райдержадміністрації наголосив на відповідальній роботі всієї команди державних службовців району, адже робота представників влади має бути націлена на результат, який полягає в тому, щоб люди жили краще і держава ставала сильнішою. Такі вимоги реалізації державної політики та завдань Президента України Віктора Януковича.

Керівник акцентував увагу на організації заходів цього тижня: проведення заходів до 70-ї річниці визволення Прилуцького району від фашистських загарбників та 100-річчя храму – пам’ятнику святителю Іоасафу, єпископу Бєлгородському.

Учасники наради обговорили питання, які спрямовані на забезпечення сучасних умов навчання та виховання дітей, зокрема комп’ютеризацію навчальних закладів, підключення їх до мережі Інтернет, будівництво теплих туалетів в загальноосвітніх школах, охоплення дошкільним вихованням дітей дошкільного віку. В галузі охорони здоров’я голова райдержадміністрації наголосив на активізації реалізації державної політики щодо забезпечення хворих на гіпертонію пільгами на придбання ліків.

В ході наради були розглянуті бюджетні питання, питання забезпечення надання послуги по вивезенню твердих побутових відходів в населених пунктах району, стан справ в галузі сільського господарства, зокрема завершення збирання врожаю сільськогосподарських культур та початок посівної кампанії під урожай 2014 року, питання соціального захисту та пенсійного забезпечення населення району.

За підсумками наради голова райдержадміністрації дав ряд доручень.

https://legalaid.gov.ua/