back

Шановні земляки! Дорогі ветерани!

18 вересня 2013

У день 70-ї річниці визволення Прилуцького району від фашистських загарбників прийміть найщиріші вітання з цією знаменною датою в нашій історії.

День визволення рідного краю, який приходить на прилуцьку землю разом з яскравою осінньою позолотою, став святом великої радості і світлої пам’яті, що єднає серця усієї громади Прилуччини.

Минають роки, десятиріччя, народжуються і виростають нові покоління, але ніколи в пам’яті людській не зітреться і не померкне величний подвиг воїнів-визволителів, воїнів-переможців.

Ми вклоняємось визволителям, схиляємо голови перед пам’яттю загиблих, гордимося і щиро дякуємо ветеранам за трудовий і ратний подвиг, за відвойований мир, за сьогоднішній день, коли ми маємо можливість жити і працювати у незалежній державі.

Щиро бажаємо жителям Прилуччини міцного здоров’я, щасливого довголіття, життєвого благополуччя, здійснення заповітних мрій і сподівань в ім’я процвітання рідного краю і держави. Нехай ніколи на нашу землю не прийде війна, хай буде мирним небо над Україною!

Голова районної державної адміністрації Олег Власенко

Голова районної ради Лариса Татарченко

https://legalaid.gov.ua/