back

Працює електронний запис на прийом до відділу ДРАЦС Прилуцького МРУЮ в Чернігівській області

19 вересня 2013

Шановні громадяни, вітаємо вас у мережі Інтернет!

Технічний прогрес надійно увійшов у наше життя. Тепер, не виходячи з дому, можна організувати свято, через Інтернет познайомитись та зустріти свою другу половину, знайти усе, що необхідно для перших кроків до спільного життя. Колись казали, що "шлюби укладаються на небесах". Однак, на жаль, у віртуальному світі ви, поки що, не можете ані зареєструвати шлюб, ані зареєструвати свого новонародженого немовляти. Тому, для цього необхідно з'явитися до одного з відділів державної реєстрації актів цивільного стану, де плануєте провести державну реєстрацію.

Для вашої зручності та уникнення черг ми надаємо вам можливість записатися на прийом до відділу ДРАЦС міста Прилуки на будь-який зручний для вас день та час згідно з графіком роботи відділу.

Запис на прийом до нашого відділу ви можете здійснити через сайт Головного управління юстиції у Чернігівській області у відповідному розділі.

Інформацію про перелік документів, необхідних для отримання бажаної послуги, ви можете отримати на сайті Прилуцької РДА в розділі «Надання адміністративних послуг» Прилуцьким міськрайонним управлінням юстиції.

З

вертаємо Вашу увагу на те, що у разі запізнення на визначений час, Ваш запис буде анульовано. Прийом по Вашому запису іншої особи проводиться не буде.

Просимо уважно обирати дату та час.

Чекаємо на Вас!

https://legalaid.gov.ua/