back

Володимир Хоменко: «Ми робитимемо все для того, щоб покращити умови життя людей»

20 вересня 2013

На цьому голова обласної державної адміністрації наголосив під час відкриття Єлінського фельдшерсько-акушерського пункту, відкритого після капітального ремонту.

Здійснено заміну вікон, вхідних та внутрішніх дверей, ремонт стелі та підлоги. Заклад має три кабінети: прийому пацієнтів, оглядову та приймальню. ФАП забезпечений медикаментами для надання невідкладної медичної допомоги та оснащений необхідним обладнанням.

За словами голови облдержадміністрації, основна функція фельдшерсько-акушерських пунктів – упередження захворювання, виявлення хвороб на ранніх стадіях та підготовка до подальшого лікування.

«Головне питання для нас – забезпечити доступність і якість медичних послуг для кожної людини, де б вона не жила – у місті чи селі. Ми робитимемо все для того, щоб покращити умови життя людей та забезпечити реалізацію соціальних ініціатив Президента України у цьому напрямку», - наголосив Володимир Хоменко.

Медикаменти та медичне обладнання закладу передали голова облдержадміністрації Володимир Хоменко та помічник народного депутата України Ігоря Рибакова Анатолій Ладний.

Прес-служба облдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/