back

І початок опалювального періоду, і підключення загальноосвітніх навчальних закладів до мережі Інтернет…

07 жовтня 2013

Ці та багато інших питань були розглянуті 7 жовтня на щотижневій робочій нараді в райдержадміністрації, яку провів голова райдержадміністрації провів Олег Власенко.

В ході наради були розглянуті робочі питання господарського спрямування, серед яких початок опалювального сезону, проведення ремонтних робіт дахів багатоквартирних будинків в смт Ладан, підготовка приміщень навчальних закладів до встановлення біотуалетів. Відзначено, що на сьогодні всі загальноосвітні навчальні заклади підключені до мережі Інтернет, школи поповнились комп’ютерною технікою. Разом голова райдержадміністрації визначив завдання – довести кількість комп’ютерів в розрахунку один на 10 учнів.

На нараді проаналізовано стан справ в галузі сільськогосподарського виробництва, проведення комплексу осінньо-польових робіт, відмічено, що розпочав роботу ПАТ «Линовицький цукрокомбінат «Красний», дано доручення управлінню АПР забезпечити підготовку зустрічі з інвесторами по питанню сплати податків, розрахунків за оренду землі.

Обговорені також в ході наради бюджетні питання, питання роботи окремих структур, які надають соціальні послуги, інші питання роботи райдержадміністрації.

За підсумками наради голова райдержадміністрації дав ряд доручень.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/