back

Виїзні особисті прийоми керівників в територіальних громадах

10 жовтня 2013

9 жовтня голова райдержадміністрації Олег Власенко відвідав Удайцівську територіальну громаду, де зустрівся з активом села, депутатами, побував в установах та закладах, які діють на території сільської ради: в школах, будинку культури, відвідав магазини.

Спілкуючись з активом, керівник району акцентував на питаннях підготовки всіх об’єктів до роботи в зимовий період, подальшій співпраці сільської влади з інвестором, який допомагає сільській громаді вирішувати соціальні питання у відповідності до вимог сучасного розвитку та завдань Президента України щодо покращення життя мешканців сільської місцевості, подякував за відповідальну роботу виконавчого комітету сільської ради по вирішенню питань життєдіяльності території: в Удайцях по-сучасному облаштований будинок культури з мережею Інтернет, де жителі села, особливо молодь, мають можливість провести своє дозвілля, оновлено пам’ятник загиблим воїнам, біля якого встановлено вісім меморіальних плит з викарбуваними іменами загиблих на фронтах війни земляків.

Також жителі населеного пункту звернулися до голови райдержадміністрації з особистими питаннями.

Перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Бобошко побував цього дня в Заїздській сільській раді. Керівник відвідав установи, які діють на території сільської ради, обговорив з представниками громадськості села проблемні питання. Зокрема, голова первинної ветеранської організації акцентувала на питанні пільгового перевезення пенсіонерів, було наголошено на необхідності проведення ремонту дороги, власником якої є облавтодор.

З сільським головою за участю активу села були обговорені питання облаштування дитячого майданчика, організації надання мешканцям послуги щодо вивезення твердих побутових відходів,інші питання,зокрема, буде вивчатися питання відкриття дошкільного навчального закладу.

Звернулися до першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Бобошка громадяни і з особистими питаннями.

https://legalaid.gov.ua/