back

На нараді в райдержадміністрації

14 жовтня 2013

14 жовтня голова райдержадміністрації провів Олег Власенко провів апаратну нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

В ході наради були розглянуті питання проходження опалювального періоду, підготовки та проведення наради по забезпеченню безперебійної роботи системи електропостачання, випилювання аварійних дерев, які загрожують життю та здоров’ю населення, підготовки дорожньої служби до роботи в зимовий період, облаштування та оформлення сміттєзвалищ, відкриття адміністративного центру, яке заплановано на 25 жовтня.

Щодо ситуації в галузі агропромислового розвитку акценти зроблено на питаннях збирання цукрових буряків, соняшника, стану в галузі тваринництва, зокрема збільшення поголів’я, готовності до зимово-стійлового періоду.

На нараді проаналізовано напрями роботи гуманітарної сфери: робота в закладах освіти щодо встановлення біотуалетів, проведення тендеру на тверде паливо; в галузі охорони здоров’я - продовження системи роботи щодо забезпечення ліками хворих на гіпертонію відповідно до державної програми, реалізацію програми самозабезпечення, зокрема забезпечення лікувальних закладів овочевою продукцією.

Також в ході наради були розглянуті бюджетні питання, соціального захисту, пенсійного забезпечення, підготовки питань на засідання сесії районної ради, проведення виїзних заходів, їх висвітлення та забезпечення системи контролю в райдержадміністрації.

За підсумками наради голова райдержадміністрації дав ряд доручень.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/