back

Навчання школи управлінської діяльності

17 жовтня 2013

15 жовтня в райдержадміністрації за участю керівника апарату Лілії Нікітченко проведено навчання слухачів районної школи управлінської діяльності.

З інформацією про повноваження місцевої державної адміністрації відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації». Повноваження місцевих органів влади у галузі культури, освіти, охорони здоров’я виступили Оксана Черненко - в. о. начальника відділу юридичної та кадрової роботи апарату райдержадміністрації, Тетяна Ходаковська - в. о. начальника відділу культури, туризму і релігій райдержадміністрації, Тетяна Клименко - заступник головного лікаря Прилуцької ЦРЛ, Леся Кісленко -головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації.

Цікаво пройшло тренінгове заняття на тему «Що перетворює людей на команду», яке з слухачами школи провела Наталія Єгорова – практичний психолог, заступник директора з виховної роботи Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Етапи тренінгу показали слухачам, що допомагає об'єднати різних за віком, характером, професією людей для виконання спільної мети, що стоїть перед організацією; сформувати командний дух; посилити внутрішньокомандну взаємодію; розвинути навички командної роботи, готовність до особистої та колективної відповідальності; розкрити потенціал кожного на користь всіх учасників команди.

Відділ юридичної та кадрової роботи райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/