back

Семінар з посадовими особами місцевого самоврядування

18 жовтня 2013

18 жовтня в райдержадміністрації за участю керівника апарату Лілії Нікітченко проведено семінар з сільськими, селищними головами, секретарями виконкомів місцевих рад.

В ході семінару було розглянуто питання внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо об’єктів нерухомості, яке висвітлила завідувач сектору адміністрування майнових податків управління доходів і зборів з фізичних осіб Прилуцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Чернігівській області Галина Шаповал.

З питанням державної реєстрації шлюбу та виконання норм ст..12 Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану» перед учасниками семінару виступила начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Прилуцького міськрайонного управління юстиції Наталія Бойко.

Головний спеціаліст відділу землеустрою, охорони та ринку земель управління Держземагенства в Прилуцькому району Наталія Бербушенко проінформувала посадовців про зміни до розділу ІУ «Прикінцеві положення» Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» щодо зупинення дії заборони на відведення земельних ділянок.

Питання щодо стану виконання державними службовцями виконавчої влади та посадовими особами органів місцевого самоврядування області вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції у І півріччі 2013 року» довів учасникам семінару головний спеціаліст відділу цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної і мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Сергій Архаткін.

Підвела підсумки роботи семінару керівник апарату райдержадміністрації Лілія Нікітченко.

https://legalaid.gov.ua/