back

Весь спектр питань життєзабезпечення районної громади розглянуто на нараді в райдержадміністрації

21 жовтня 2013

21 жовтня голова райдержадміністрації Олег Власенко провів апаратну нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

В ході наради були розглянуті питання проходження опалювального періоду, відкриття центру надання адміністративних послуг Прилуцької райдержадміністрації, яке заплановано на 25 жовтня, стану справ в галузі сільськогосподарського виробництва, зокрема збирання пізніх культур, завезення вугілля для опалювання закладів освіти, встановлення в школах біотуалетів. Проаналізовані на нараді бюджетні питання, акцентовано на тому, що район додатково отримав 250 тисяч гривень на забезпечення пільгових перевезень, питання соціального захисту та пенсійних виплат, посилення уваги до соціально неблагополучних громадян, сімей з дітьми.

Також обговорено питання підготовки та проведення ярмарків продукцією, яка виробляється в районі, інші питання функціонування закладів освіти, охорони здоров’я, закладів культури, соціальної сфери. В плані підготовки до наступного засідання Колегії при райдержадміністрації наголошено на питаннях чіткого дотримання виконавської дисципліни.

За підсумками наради голова райдержадміністрації Олег Власенко дав відповідні доручення.

https://legalaid.gov.ua/