back

Голова райдержадміністрації побував з робочою поїздкою на ПАТ «Линовицький цукрокомбінат «Красний»

21 жовтня 2013

21 жовтня голова райдержадміністрації Олег Власенко здійснив робочу поїздку на ПАТ «Линовицький цукрокомбінат «Красний», де разом з головою правління Сергієм Прозором оглянув територію комбінату, побував в усіх виробничих підрозділах, цехах, оглянув технологічні лінії.

Голова райдержадміністрації, знайомлячись із заходами підприємства щодо модернізації виробничого циклу, які дають можливості підвищити ефективність виробництва, здешевлення виробничих затрат, наголосив на важливості роботи підприємства і для району, і для області. Особливо важливим є те, що підприємство, незважаючи на всі труднощі, пов’язані з жорсткою конкуренцією на ринку цукру, жодного року не зупиняло виробничого сезону цукроваріння, а системно прагне модернізувати виробничий процес у відповідності завдань і доручень Президента України Віктора Януковича щодо розвитку реального сектора економіки, виконання основних положень Програми економічних реформ "Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава". Цьогоріч було автоматизовано котел газової котельні, реконструйовано конденсатне господарство, обладнано новий змивний майданчик на бурякопункті.

Сьогодні Линовицький цукрокомбінат «Красний» одне потужних підприємств галузі: щодня здійснюється переробка 2,5 тисяч тонн цукрових буряків, які вирощені на полях Чернігівської області, виготовляється 330 тонн цукру. Починаючи з 5 жовтня, коли розпочався виробничий сезон, на підприємстві вже вироблено 4 тисячі тонн солодкої продукції. На підприємство регулярно завозиться сировина, адже активно триває процес збирання цукрових буряків, планується що за сезон цукроваріння буде перероблено близько 150 тисяч тонн солодких коренів.

https://legalaid.gov.ua/