back

Виїзна приймальня райдержадміністрації та районної ради на території Погребівської сільської ради

24 жовтня 2013

23 жовтня за участю голови райдержадміністрації Олега Власенка, голови районної ради Лариси Татарченко на території Погребівської сільської ради проведено виїзну приймальню райдержадміністрації та районної ради.

Голова райдержадміністрації зустрівся з керівниками сільськогосподарських підприємств, фермерами, відбулося обговорення питань виробничої діяльності, підвищення рівня орендної плати за використання земельних часток (паїв) вже з наступного року до 5 відсотків та проведення поетапних розрахунків з орендодавцями.

В ході зустрічі голови райдержадміністрації Олега Власенка з мешканцями сільської громади були обговорені проблемні питання території: стан дороги до Миколаївки, яку потім оглянув керівник, необхідності проведення заміни дерев’яних опор ліній електропередач на бетонні.

Голова райдержадміністрації наголосив, що в наступному році, на виконання нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо розширення мережі дошкільних закладів, в селі буде відкрито дитячий садок. Провів керівник особистий прийом громадян та відвідав заклади та установи, що діють на території сільської ради.

За підсумками виїзної приймальні голова райдержадміністрації Олег Власенко дав відповідні доручення.

https://legalaid.gov.ua/