back

Володимир Хоменко: «Для області дуже важлива галузь тваринництва»

25 грудня 2013

24 грудня з робочою поїздкою голова обласної ради Володимир Хоменко відвідав молочно-товарний комплекс ТОВ «Крок-УкрЗалізБуд» у с. Білорічиця та ТОВ«Крок-Агро» у с. Галиця Ніжинського району.

ТОВ «Крок-УкрЗалізБуд» є багатогалузевим господарством, яке спеціалізується в рослинництві на вирощуванні зернових та олійних культур, в тваринництві – на молочно-м’ясному скотарстві, свинарстві. Капіталовкладення підприємства направляються на впровадження нових технологій виробництва сільськогосподарської продукції, підвищення культури землеробства і тваринництва.

Голова облдержадміністрації зазначив, що таких результатів можна досягти завдяки створенню клімату сприятливого для підприємництва, розвитку внутрішнього ринку, створення ринку землі, а це є ключем для досягнення національної конкурентоспроможності, забезпечення стійкого економічного зростання на виконання завдань та доручень Президента України, його передвиборчої програми «Україна для людей».

За словами очільника області особливо важливою є галузь тваринництва, оскільки подальший розвиток Чернігівщини може відбуватися лише за рахунок інтенсифікації та розвитку аграрно-промислового комплексу, а це робочі місця, де людина у сільській місцевості може заробити гроші для себе та для своєї родини.

Володимир Хоменко наголосив, що спільними зусиллями влади, сільських громад та бізнесу життя людей на селі буде комфортнішим.

https://legalaid.gov.ua/