back

Розвиватиметься культура, міцнітимуть мости дружби, закладені в Рік дитячої творчості

26 грудня 2013

В райдержадміністрації відбулася зустріч заступника голови райдержадміністрації Ірини Павлютіної з представниками Асоціації французько-української дружби «Сонце України». В ході зацікавленої розмови були обговорені питання участі дітей району в Міжнародному конкурсі та експозиції в м. Кроне-Париж-Франція «Культура – это кислород… Культура – это вечное движение к свету, а значит и к добру..!»

Мета проведення акції - на підтримку проголошеного Президентом України Року дитячої творчості - активізувати творчий потенціал дітей і молоді України та Франції в збереженні й розвитку національних традицій в мистецтві, народних промислах, удосконаленні використання нових технологій, популяризації творчих досягнень дітей та юнацтва.

Керівництво акцією здійснює організаційний комітет, який складається з представників Асоціації французько-української дружби «Сонце України», студентів мистецтвознавчого факультету паризького інституту культури, представників громадських організацій. Акція щодо підготовки до конкурсу триває з 1 жовтня 2013 року по 15 січня 2014 року. Оргкомітет оцінюватиме роботи з 15 січня по 15 лютого, після чого будуть визначені переможці.

Обговорили учасники зустрічі й подальші перспективи співпраці в галузі культури.

https://legalaid.gov.ua/