back

Відбулася 27 сесія районної ради 6 скликання

30 грудня 2013

30 грудня голова районної ради Лариса Татарченко провела пленарне засідання 27 сесії районної ради шостого скликання. В роботі сесії взяли участь депутати районної ради, депутати обласної ради Косенко Н.Д. та Редкач А.П., керівники управлінь, відділів райдержадміністрації, установ, організацій та підприємств, сільські та селищні голови, представники політичних партій, громадських організацій та засобів масової інформації.

Сесія районної ради заслухала звіт голови районної ради, який депутати прийняли до відома, затвердила Програму економічного і соціального розвитку району на 2014 рік, її презентував перший заступник голови райдержадміністрації, депутат районної ради Володимир Бобошко. Сесія внесла зміни до рішення районної ради від 26 грудня 2012 року «Про районний бюджет на 2013 рік», до районної програми розвитку комунального друкованого ЗМІ – газети «Прилуччина» на період 2012-2016 років. До відома прийнято хід виконання Програми «Енергозабезпечення та енергоефективності у закладах освіти Прилуцького району на період 2011-2015 роки», виконання районної програми «Забезпечення загальноосвітніх навчальних закладів району ліцензійними електронними засобами навчального призначення та мультимедійним обладнанням на 2011-2016 роки».

Розглянуті також на сесії питання : про встановлення розподілу орендної плати для бюджетної установи – Прилуцької центральної районної лікарні; про затвердження технічних документацій по визначенню нормативної грошової оцінки земельних ділянок; про надання згоди на включення майна до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Прилуцького району; про умови оплати праці голови та заступника голови районної ради на 2014 рік.

Затвердила районна рада орієнтовний план роботи районної ради на 2014 рік.

https://legalaid.gov.ua/