back

Вітання з Різдвом Христовим

08 січня 2014

Шановні християни Чернігівщини !

Прийміть щиросердні вітання з величним святом Різдва Христового.

Спрадавна святкування Різдва Христового було для українців джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри і надії. І в нинішні часи відзначення одного з найвеличніших християнських свят наповнює наше життя добротою та щирістю, духовністю і милосердям.

На Чернігівщині у ці світлі дні у церковних храмах і молитовних будинках відбуваються святкові богослужіння, на яких славиться ім’я Господнє, підносяться молитовні подяки за усі благодаті минулого року. У святково прибраних оселях лунають колядки й піснеспіви.

Місцева влада робить усе можливе, щоб і надалі утверджувати в області позитивний досвід державно-конфесійних відносин, поширювати партнерську співпрацю щодо вирішення актуальних питань духовно-морального і соціального плану.

Вітаємо з Різдвом Христовим священнослужителів і віруючих усіх християнських віросповідань, які прагнуть дотримуватися заповідей Господніх, бути добрими й відповідальними громадянами своєї країни.

Бажаємо всім жителям краю миру і злагоди, духовного зростання і добробуту, Божої допомоги в трудах на благо рідної Чернігівщини.

Хай світле Різдво Христове об’єднує всіх нас теплом і любов’ю, наповнює кожну домівку Божою благодаттю. Щасливих Різдвяних та Новорічних свят !

Голова обласної державної адміністрації

Володимир Хоменко

Голова обласної ради

Анатолій Мельник

https://legalaid.gov.ua/