back

Голова райдержадміністрації провів щотижневу робочу нараду

13 січня 2014

13 січня голова райдержадміністрації Олег Власенко провів щотижневу робочу нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

В ході наради підведені підсумки роботи за минулий тиждень, розглянуті питання, які стосуються життєзабезпечення району, визначені основні напрямки роботи на тиждень, що розпочався.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, були питання забезпечення реалізації в районі завдань Президента України щодо належної підготовки до відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка, проведення Року Тараса Шевченка в районі, Року вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Голова райдержадміністрації акцентував увагу керівників відповідних структур на питаннях життєдіяльності території. Зокрема, були обговорені питання обслуговування автодоріг у зв’язку з погіршенням погодних умов, удосконалення транспортного обслуговування населення, вивезення твердих побутових відходів із сіл та селищ району, підтримки індивідуального житлового будівництва на селі.

Також на нараді були розглянуті питання роботи агропромислового комплексу, функціонування закладів освіти, охорони здоров’я, бюджетні питання. Окрема увага приділялась питанням соціального захисту та пенсійного забезпечення населення району, питання виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді голова райдержадміністрації Олег Власенко дав ряд доручень, зокрема активізувати через засоби масової інформації роз’яснення щодо зміни ціни на газ.

https://legalaid.gov.ua/