back

11 квітня 2014

«Знаю свої права – будую успішне майбутнє»

«Знаю свої права – будую успішне майбутнє» - під таким девізом у вітальні Прилуцької районної бібліотеки пройшов урок-диспут для студентів медучилища. Гостею заходу була Катерина Дмитрівна Кантур – начальник відділу організації кадрового і правового забезпечення Прилуцького міськрайонного управління юстиції.

Катерина Дмитрівна розповіла студентам про ті права, які є для них найбільш актуальними – право на освіту, право на власну думку, вільний вибір віросповідання, регулювання сімейних стосунків, працевлаштування, гендерну рівність тощо. Ведуча заходу продемонструвала ролики соціальної реклами, які з креативним підходом демонстрували права молоді, ситуації, коли вони порушуються та що при цьому треба робити.

Також в центральній районній бібліотеці для учнів спеціалізованої школи-інтернату відбулася інформаційна година, поєднана з майстер-класом під назвою «Піст тілесний і піст духовний». Учням розповіли про Великодне свято, про Великодні традиції, а потім діти розфарбовували яйця-писанки, які є у всіх на столі на Пасху.







Прилуцька центральна районна бібліотека

https://legalaid.gov.ua/