До 25-х роковин Чорнобильської катастрофи

26 квітня 2011 року в районі, як і по всій Україні, відбулися пам’ятні заходи до 25-х роковин Чорнобильської катастрофи.

В райдержадміністрації голова райдержадміністрації Нестеренко О.В. провів офіційний прийом ліквідаторів аварії на ЧАЕС І категорії, вдів померлих ліквідаторів. Всі вони отримали матеріальну допомогу. Активістам громадського руху ветеранів-чорнобильців голова райдержадміністрації Нестеренко О.В. вручив Почесні грамоти райдержадміністрації та пам’ятні нагрудні знаки «Чорнобиль - 25 років пам’яті». Почесні грамоти районної ради вручила голова районної ради Татарченко Л.О., яка взяла участь у заході. Привітав та вручив матеріальну допомогу від депутата обласної ради, першого заступника голови обласної організації Партії регіонів Мирошниченка А.К. заступник голови РО Партії регіонів Маковецький В.Л. Представник ліквідаторів-чорнобильців Ребров О.О. вручив пам’ятну медаль голові райдержадміністрації Нестеренку О.В – учаснику ліквідації аварії на ЧАЕС.

Учасники прийому поклали корзину з квітами та квіти до пам’ятного знаку чорнобильцям в м. Прилуки, після чого вирушили на урочисту церемонію відкриття пам’ятника ліквідаторам-чорнобильцям в смт Ладан.

26 квітня голова райдержадміністрації Нестеренко О.В. відвідав учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, які за станом здоров’я не змогли взяти участь у заходах: Мошкала П.М. в с. Густиня, Пивовара О.В. в с. Сухополова, Щербину О.О. в с. Пирогівці та вручив їм матеріальну допомогу. Заступники голови райдержадміністрації відвідали також чорнобильців-ліквідаторів Оніщенка В.С. з с. Онищенків, Карпенка П.О. з с. Білошапки та Лободу Б.О. з смт. Мала Дівиця