07 Грудня 2021 12:18

Через Дію люди зможуть отримати ще сім послуг соціального характеру

Завдяки спільній роботі Мінсоцполітики та Мінцифри з цифровізації державних послуг у сфері соціального захисту від сьогодні через портал Дія люди зможуть отримати ще 7 послуг соціального характеру. Про це повідомила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна під час презентації Мінсоцполітики спільно з Мінцифрою нових послуг у Дії, пов’язаних із соціальною та пенсійною сферами.

«Мінсоцполітики спільно з Мінцифрою працює над тим, щоб кожен громадянин України

01 Березня 2021 16:05

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 10.07.2019 № 691 „Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини” (зі змінами та доповненнями) запроваджено комплексну послугу „ Е - Малятко”, що складається з таких послуг:

державна реєстрація народження та визначення походження дитини;

реєстрація місця проживання;


Завдяки програмі житлових субсидій малозабезпечені громадяни оплачують не повну вартість житлово-комунальних послуг, а лише частину платежу, яка залежить від розміру середньомісячного сукупного доходу домогосподарства в розрахунку на одну особу. Що менші доходи домогосподарства, то меншою є частка обов’язкової плати за житлово-комунальні послуги.

Для призначення житлової субсидії особа подає до органу соціального захисту населення заяву про призначення та надання