<<<1 - 11 з 100>>>


21 Червня 2024 12:32

У Прилуках поліцейські встановили особу викрадача майна з комунального пункту обігріву

 

 

Співробітники відділу кримінальної поліції Прилуцького райвідділу поліції викрили особу, яка проникла до пункту обігріву в приміщенні місцевої комунальної установи та викрала звідти низку предметів, наданих Товариством Червоного Хреста України в якості благодійної допомоги.

17 червня до поліції надійшло повідомлення, що впродовж останнього місяця було здійснено незаконне проникнення до пункту обігріву, облаштованого у приміщенні місцевої комунальної установи. У будівлі зберігалися речі переданий Товариством Червоного Хреста України як благодійна допомога: аварійні ліхтарі, павербанки, медична аптечка,

21 Червня 2024 12:27

На Прилуччині поліцейські викрили місцевого мешканця у незаконному вирощуванні конопель і в зберіганні боєприпасів, вибухових речовин та наркотичних засобів

 

 

Співробітники відділення № 2 (м. Ічня) Прилуцького райвідділу поліції в ході санкціонованого обшуку вилучили у жителя одного із сіл Ічнянської громади коноплі, висушену наркосировину, що схожа на канабіс, порох та бойові частини до снарядів.

Під час відпрацювання території Ічнянщини до поліцейських офіцерів громади надійшла інформація про те, що 52-річний місцевий мешканець приховано вирощує коноплі у своєму приватному господарстві та зберігає готові до вживання наркотичні засоби.

В ході санкціонованого обшуку правоохоронці виявили на присадибній ділянці чоловіка майже три десятки кущів рослин, схожих на

18 Червня 2024 11:34

Продавала неіснуючі товари в соцмережі: прилуцькі поліцейські викрили підозрювану в шахрайстві

 

 

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури викрили 30-річну мешканку однієї з громад району, яка під приводом продажу одягу в Інтернеті ошукала низку клієнтів із різних областей України. Зловмисниці загрожує до 3 років ув’язнення.

Викриттю шахрайки передувала кропітка робота співробітників кримінальної поліції та масштабне оперативне супроводження і документування злочинної діяльності фігурантки.

Правоохоронці встановили, що жінка створила в соцмережі «Фейсбук» декілька сторінок з продажу одягу. Спілкуючись із потенційними

17 Червня 2024 11:58

Надіслала незнайомцю понад 4 тисячі гривень за неіснуючі будматеріали: поліцейські закликають сплачувати за товар тільки після його отримання

 

 

Поліцейські наполегливо рекомендують мешканцям Прилуччини бути обачними під час покупок в соцмережах та на сайтах безкоштовних оголошень.

14 червня до поліції звернулась 32-річна мешканка Прилук, яка повідомила, що в Інтернеті знайшла оголошення про продаж будівельних матеріалів. Домовившись з «продавцем» про всі деталі угоди, жінка перерахувала на вказаний шахраєм рахунок майже 4 тисячі гривень. Після чого зв'язок із незнайомцем обірвався, замовленого товару жінці не доставили. Зрозумівши, що її ошукали, вона звернулася по допомогу до поліції.

За цим фактом поліцейські розслідують кримінальне провадження,

17 Червня 2024 11:46

Торгувала цигарками без акцизу: прилуцькі поліцейські припинили незаконний продаж фальсифікованих товарів

 

На продавчиню торгівельної точки співробітники Прилуцького районного відділу поліції склали адміністративний протокол за порушення правил торгівлі тютюновими виробами, їй загрожує штраф.

Днями у ході проведення заходів спрямованих на протидію нелегальному ринку підакцизної продукції, в одному із місцевих магазинів дільничні офіцери поліції виявили факт продажу тютюнових виробів без марок акцизного податку.

З місця реалізації поліцейські вилучили 175 пачок тютюнової продукції різних брендів без марок акцизного збору. Загальна вартість вилученого тютюнового фальсифікату становить понад 8 тисяч гривень.

На правопорушницю

13 Червня 2024 16:19

У Прилуках поліцейські затримали підозрювану у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень своєму знайомому

 

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції розшукали та затримали жінку, яка під час сварки завдала ножового поранення 34-річному прилучанину. Потерпілого госпіталізовано до лікарні, а зловмисницю поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Інформація про поранення чоловіка надійшла до поліції ввечері 12 червня.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група райвідділу та  співробітники кримінальної поліції.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що конфлікт між потерпілим, його знайомою та її співмешканцем виник під час спільного відпочинку. В ході сварки

10 Червня 2024 16:10

Поліцейські затримали зловмисника, який нажився на родині зниклого безвісти військового

 

Аферист представився правоохоронцем та виманив гроші у сім’ї безвісти зниклого військовослужбовця ЗСУ. Оперативники ДВБ спільно із поліцейськими Чернігівщини затримали фігуранта.

Видурюванням грошей у родини безвісти зниклого військовослужбовця займався раніше судимий за шахрайство мешканець міста Прилуки. Представившись поліцейським, фігурант приїхав до матері військового та повідомив, що її син ухиляється від мобілізаційного призову і нібито знаходиться у розшуку. Однак за три тисячі доларів пообіцяв вирішити питання з ТЦК та зняти його з розшуку. Мати, повіривши брехні псевдоправоохоронця, віддала всі свої заощадження.

06 Червня 2024 15:18

У Прилуцькому районі поліцейські допомогли розблокувати дорогу від повалених дерев внаслідок негоди

 

6 червня патрульні поліцейські Прилуцького райвідділу поліції отримали повідомлення про перешкоду, що обмежила видимість та рух транспорту, а також заблокувала виїзд із села Остапівка Варвинської громади.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції спільно з рятувальниками невідкладно прибули на виклик. На місці події поліцейські виявили, що декілька дерев через сильний дощ та вітер були повалені на дорогу та перегородили автошлях.

За короткий час співробітники обох відомств розпиляли дерева, що впали, та звільнили проїзну частину від уламків гілля, відтак - рух транспорту був відновлений.

06 Червня 2024 15:03

Прилуцькі поліцейські оперативно затримали викрадача автомобіля

 

Оперативники кримінальної поліції Прилуцького райвідділу впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів автівкою місцевого мешканця. Крадений легковик вилучено.

Повідомлення про зникнення автомобіля ВАЗ-2102 до поліції надійшло 4 червня. За словами заявника, він на ніч залишив автівку припаркованою у дворі приватного будинку не зачиненою.

Співробітники відділу кримінальної поліції Прилуцького райвідділу негайно розпочали проведення першочергових розшукових заходів. Вже за кілька годин поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 40-річний мешканець Прилуцького району,

04 Червня 2024 16:34

Прилуцькі поліцейські розслідують обставини автопригоди, в якій травмувався неповнолітній велосипедист

 

3 червня близько 15-ї години до поліції надійшла інформація, що водійка позашляховика здійснила наїзд на 13-річного хлопчика, який рухався на велосипеді. На місце події прибули група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група райвідділу.

Правоохоронці провели огляд місця події, склали схему дорожньо-транспортної пригоди, опитали учасників аварії, свідків та очевидців.

Попередньо поліцейські встановили, що на перехресті вулиць Київська-Незалежності 20-річна водійка автомобіля, здійснюючи маневр повороту, зіткнулася з велосипедистом 2010 року народження.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина отримала

27 Травня 2024 10:33

Прилуцькі поліцейські викрили чоловіка у незаконному зберіганні наркотиків та зброї

 

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції в ході санкціонованого обшуку вилучили у 44-річного мешканця Малодівицької громади згортки з сухою подрібненою речовиною рослинного походження, незареєстрований пістолет та інші речові докази.

У результаті проведення оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції отримали інформацію про те, що мешканець Прилуцького району причетний до незаконного обігу наркотичних засобів.

У ході слідчої дії правоохоронці виявили у чоловіка підготовлений до вживання канабіс, пристрої для куріння наркотиків, зброю та інші речові докази.

Все вилучене направлено

<<<1 - 11 з 100>>>