<<<1 - 11 з 76>>>


01 Травня 2024 16:04

Прилуцька поліція розслідує обставини двох ДТП, у яких травмувались троє пішоходів

Дорожньо-транспортні пригоди стались 30 квітня у Прилуках та у Парафіївській громаді.

Перша автопригода трапилась близько 9-ї ранку в Прилуках на перехресті вулиць Європейська-Гімназична. 71-річний водій автівки здійснив наїзд на 80-річну жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. У результаті ДТП пенсіонерка отримала травми, її госпіталізували.

Ще одна аварія трапилась ввечері у Парафіївській громаді. За попередньою інформацією, 48-річний водій легковика здійснив наїзд на двох пішоходів, які рухались по краю проїжджої частини. Потерпілі, 32-річна жінка та 33-річний чоловік, зазнали тілесних ушкоджень та були доставлені до лікарні.

29 Квітня 2024 16:13

Протягом вихідних прилуцькі поліцейські задокументували три факти незаконного зберігання наркотиків

 

Заборонені наркотичні речовини правоохоронці виявили у двох жителів Прилук та мешканки Варвинської громади. За всіма фактами поліцейські розпочали кримінальне провадження.

 

Двох підозрілих чоловіків та жінку співробітники кримінальної поліції викрили під час проведення оперативно-розшукових заходів. Правоохоронцям вони зізналися, що мають при собі наркотики.

 

З метою документування злочинів, на місці події прибула слідчо-оперативна група Прилуцького районного відділу поліції.

 

Поліцейські вилучили у зловмисників згортки з кристалічною речовиною та направили на проведення експертних досліджень.

29 Квітня 2024 16:08

Поліцейські Прилуцького району продовжують навчати правилам дорожнього руху юних пішоходів

 

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції та поліцейські офіцери громад Прилуцького району в рамках «Тижня безпеки дорожнього руху» провели низку профілактичних уроків для вихованців дошкільних навчальних закладів.

Під час зустрічі поліцейські пояснили найменшим учасникам дорожнього руху правила переходу вулиці, коли є пішохідний перехід та світлофор, а також при їх відсутності. Правоохоронці ознайомили дітей з правилами безпечної їзди на велосипедах та самокатах і нагадали, де їм можна, в такому іще маленькому віці, їздити на своїх двох, а то трьох колісних "друзях".

Дошкільнята вміло відповідали

29 Квітня 2024 16:07

За минулу добу поліцейські Прилуччини розшукали двох зниклих дітей

 

28 квітня співробітники Прилуцького районного відділу поліції розшукали та повернули додому 14-річного хлопця та 13-річну дівчину. З дітьми та їх батьками поліцейські провели профілактичні бесіди.

 

Так, до Прилуцького районного відділу поліції надійшло повідомлення про зникнення 13-річної дівчини в Малодівицькій громаді. Неповнолітня гуляла з друзями та вчасно не повернулась додому. Батьки намагались самотужки знайти дитину, але пошуки були марними. Вночі вони подзвонили до поліції.

 

Отримавши прикмети зниклої, поліцейські вирушили на її пошуки. Дівчину правоохоронці розшукали у сусідній громаді, куди вона вирушила

29 Квітня 2024 10:01

На Прилуччині поліцейські з мобільним класом безпеки завітали у чотири навчальні заклади

 

Протягом трьох днів співробітники ювенальної превенції Прилуцького районного відділу поліції спільно із співробітниками патрульної поліції та рятувальниками провели спільні безпекові заходи для учнів місцевих ліцеїв № 2,7,13 та Охіньківської загальноосвітньої школи. Правоохоронці під час заняття навчали дітей правилам безпечної поведінки.

«Клас безпеки» – це всеукраїнський проєкт, який має на меті навчання школярів правилам пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмами дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги.

Використовуючи

25 Квітня 2024 15:23Подія

Ще +5 поліцейських станцій з'явилось на Прилуччині

Також одночасно були представлені мешканцям громад п’ять поліцейських офіцерів. Віднині вони допомагатимуть, дбатимуть про безпеку і захищатимуть місцевих мешканців.

 

Поліцейські офіцери громад віднині несуть службу на поліцейських станціях, які запрацювали в:

Малодівицькій (с. Мала Дівиця, вул. Слобідська, 12),

Варвинській (м. Варва, вул. Пилипенка, 3),

Парафіївській (с. Парафіївка, вул. Мазепи 11-А),

Талалаївській (с. Талалаївка, вул. Вокзальна, 5),

Ічнянській (м. Ічня, вул. Вокзальна, 1) громадах.

 

За підтримки та коштом громад поліцейські

25 Квітня 2024 15:14Актуально

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками

 

 

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

 

У процесі реалізації отриманої оперативної інформації співробітники кримінальної поліції встановили, що зловмисник систематично збуває уроздріб наркотики рослинного походження.

Поліцейські провели низку оперативних заходів, в ході яких задокументували ряд фактів протиправної діяльності фігуранта.

25 Квітня 2024 15:08Актуально

 

 

У рамках тижня безпеки дорожнього руху інспекторка сектору ювенальної превенції Прилуцького районного відділу поліції Яна Гуменна провела профілактичний безпековий захід з учнями місцевого ліцею №3. Заходи були присвячені попередженню дитячого травматизму на дорогах та підвищенню рівня правосвідомості пішоходів.

 

Поліцейська нагадала дітям Правила дорожнього руху, розповіла про причини та наслідки дорожньо-транспортних пригод учасниками яких є діти та закликала бути уважними і обережними поблизу проїжджої частини.

 

Окремо

15 Квітня 2024 12:09Актуально

STOP - НАРКОТИК

 

На Прилуччині поліцейські ювенальної превенції проводять профілактичну роботу з молоддю на тему «STOP – НАРКОТИК»

 

Інспекторка ювенальної превенції Прилуцького районного відділу поліції Яна Гончаренко роз’яснила учням Прилуцького ліцею №6 правові наслідки за вчинення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

 

Також в ході зустрічі поліцейська розповіла ліцеїстам про вкрай небезпечний вплив на організм людини від вживання наркотиків і психотропних речовин. Найбільш вразливими

15 Квітня 2024 11:54Інформація

Поліцейські застерігають громадян від шахраїв.

 

«Шановний клієнт, вашу банківську картку заблоковано! Отримали подібне повідомлення? Йдіть до банку» –  поліцейські застерігають громадян від шахраї

 

Поліцейські закликають мешканців Прилуччини не виконувати вказівок незнайомців та не передавати стороннім особам жодних відомостей про свої банківські картки. У такий спосіб шахраї можуть отримати доступ до ваших рахунків.

 

Так, 11 квітня до поліції звернувся 65-річний мешканець Ладанської громади. Чоловік повідомив, що йому зателефонував невідомий і представився

09 Квітня 2024 15:42

У Прилуках поліцейські задокументували два факти незаконного зберігання наркотиків

 

Заборонені наркотичні речовини правоохоронці виявили у жителів Прилук 1979 та 2002 років народжень. За обома фактами поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Вчора, 8 квітня, під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції зупинили на одній із вулиць двох підозрілих чоловіків для перевірки документів. Правоохоронцям вони зізналися, що мають при собі наркотики.

З метою документування злочинів, на місці події прибула слідчо-оперативна група Прилуцького районного відділу поліції.

Поліцейські вилучили у зловмисників два згортки з порошкоподібною білою речовиною та направили на проведення

<<<1 - 11 з 76>>>