07 Вересня 2020 12:55

Створено Карту допомоги постраждалим від торгівлі людьми. Чернігівська область

У рамках проєкту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в тому числі дітьми у Чернігівській області» розроблено «Карту допомоги постраждалим від торгівлі людьми. Чернігівська область» на основі сервісу google maps (Посилання на карту).

Ініціатива та створення карти допомоги стала

07 Вересня 2020 12:54

У районі відбулися спортивні змагання з легкоатлетичного кросу на призи голови райдержадміністрації

10 жовтня на базі Дідівської ЗОШ І-ІІІ ст. вже 7-й рік поспіль відбулися змагання з легкоатлетичного кросу на призи голови райдержадміністрації.  У змаганнях взяли участь учні 16 шкіл району. Близько 250 юних спортсменів  вправлялися на бігових доріжках.

В легкоатлетичному кросі на призи голови райдержадміністрації на рівних змагалися як хлопці так і дівчата різних вікових категорій. Під час проведення заходу в особистому заліку перемогу вибороли 24 учасники. Перемогу в загальнокомандному заліку виборола команда Дідівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, почесне друге місце зайняла команда Дубовогаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, третє місце посіла команда

07 Вересня 2020 12:53

Діти Прилуччини на Головній ялинці області

09 січня в Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка відбулося новорічне свято «Головна ялинка області».

Вже багато років новорічне свято дарує казку, розваги, веселощі та подарунки дітям, що потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Цього року 12 дітей району відвідали свято «Головної ялинки області». Діти разом із аніматорами драматичного театру взяли участь у веселих конкурсах, переглянули виставу «Зимова казка», яка розпочалася з привітання заступника голови облдержадміністрації Андрія Подорвана.

Кожен учасник свята отримав солодкий подарунок від

07 Вересня 2020 12:53

Щодо оприлюднення петиції

Згідно офіційного інтернет-представництва Президента України формується громадська думка та відображення запиту населення на посилення захисту сім'ї, дитинства, материнство і батьківства шляхом створення в Україні Міністерства сім'ї та дитинства. Відповідну петицію від 08.08.2019 №22/069110- еп опрелюднено за посиланням   https://petition.president.gov.ua/petition/69110