<<<1 - 11 з 3030>>>


18 Квітня 2024 12:12

Важливі поради, які рятують життя!


“Повітряна тривога” може застати вас де завгодно, але не завжди є можливість добігти до укриття.

  • Як убезпечити себе в такому випадку

Пам’ятайте: сигнал «Повітряна тривога» з різних причин може не лунати. Натомість ви можете побачити сповіщення в телефоні, почути радіоповідомлення чи звуки вибухів.

 

Радимо заздалегідь проговорити з близькими порядок дій і визначити місце зустрічі на випадок, якщо зникне зв’язок або світло. Також рекомендуємо

18 Квітня 2024 12:12

Діти України  мріють  жити без війни

Дітки з особливими потребами нашої громади стали учасниками  міжнародного конкурсу малюнків "Дитячі мрії про майбутнє без війни"

Цей проект надзвичайно актуальний саме зараз, під час війни. Ми всі проходимо процес самоусвідомлення в нових реаліях і шукаємо можливості самореалізації, тому залучення молоді до творчої діяльності у такий спосіб відкрило нові горизонти.

Мета конкурсу – почути думки новітнього покоління не лише в Україні, а й в світі,

18 Квітня 2024 10:06

19 квітня – День жалоби у громади

 

З метою вшанування пам'яті    нашої землячки – лейтенанта  поліції Аліни В’ячеславівни МИКОЛАЄЦЬ,  інспектора  відділу реагування патрульної поліції Чернігівського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, яка 17 квітня    внаслідок ракетного обстрілу   Чернігова отримала осколкове поранення та померла в реанімації  лікарні , день її поховання, 19 квітня, на території Носівської

17 Квітня 2024 17:03

 Нагороди нашим захисникам  - посмертно

Ордени "За мужність" ІІІ ступеня, вчора вручали  рідним 37 Героїв нашого часу в  Чернігівській ОВА.

 Гіркі і пам’ятні нагороди отримали    дружини наших земляків: Олександра Найдьона з Носівки – Анна Найдьон  та Миколи Трухана з Держанівки – Лариса Трухан.

Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено

орденом

17 Квітня 2024 15:47

Не бути байдужими – це те, що робить нас людьми!

Біда, яка спіткала  родину Полянецьких із невеликого села Лукашівка,Носівської громади,  облетіла  всю Україну.

 Троє дітей: 20 – річний Нікіта, 16 - річна Даша та 11-річна  Саша  лишилися сиротами. Батько дітей помер від хвороби кілька років тому. А мама - у січні цього року в Німеччині. Родичів більше у дітей немає. За допомогою небайдужих людей, Нікіті вдалося повернути сестер в Україну і тепер він  прагне оформити опікунство над молодшими сестричками, щоб жити всім разом.

17 Квітня 2024 13:00

Серед загиблих внаслідок ракетного удару  по Чернігову – носівчанка Аліна Миколаєць

Сьогодні  внаслідок ракетного обстрілу м. Чернігів отримала осколкове поранення та померла в реанімації лейтенант поліції МИКОЛАЄЦЬ Аліна В’ячеславівна.

 Аліна  народилася  25 вересня 1998 року у м. Носівка. Після здобуття загальної середньої освіти, у 2022 році закінчила «Національний авіаційний університет». З 1 червня 2023  року працювала інспектором  відділу реагування патрульної поліції Чернігівського районного управління поліції Головного управління

15 Квітня 2024 15:14

Простір, дружній до дитини

 Саме такий,  острівець релаксу, затишку і краси відкрили днями в міському ліцеї №1.

 Ця приємна подія стала можливою завдяки  співпраці відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту міської ради, дирекції ліцею  зі швейцарським  фондом Terre des hommes, який прагне внести значущі та тривалі зміни в життя дітей та молоді, особливо тих, хто найбільше піддається ризику.

Простір, дружній до дитини, відкриває можливість спілкування один з одним, проводити разом час, психологічно розвантажитись,

15 Квітня 2024 14:47

Мама загиблого захисника Іллі Ренкаса передала авто на ЗСУ

Антоніна Василівна  Костюшко, мама  загиблого Героя-земляка Іллі Ренкаса  передала на потреби Збройних Сил України власне авто «Nissan».

За словами жінки, такою була воля її найдорожчих чоловіків: покійного чоловіка  Володимира та загиблого  сина Іллі.

 Перший автомобіль, стареньку  «Toyota» син забрав на фронт в один з приїздів з фронту.

Саме вона, - розповідає жінка,- врятувала життя сину та побратимам 

15 Квітня 2024 11:22

Відновлення централізованого водопостачання на кладовищах міста

З 19 квітня по 19 травня та з 17 по 30 червня буде відновлена подача води на кладовищах, де проведене централізоване водопостачання.
Це, зокрема, кладовища по вул. Центральна, Троїцька, Спаська, Володимирська, Княгині Ольги та Кармелюка. в м. Носівка
Адміністрація КП "Носівка - Комунальник"
12 Квітня 2024 15:34

Соціальний захист вразливих верств населення-як індикатор співпраці

Наша громада, продовжує співпрацю з БФ «Право на Захист». 12 квітня, у залі засідань Носівської міської ради відбулося обговорення стану надання соціальних послуг у громаді в форматі фокус-групи, учасниками були ВПО, родини, які виховують дітей з інвалідністю, багатодітні сім’ї, ветерани, люди, які тимчасово виїздили за кордон та повернулися у громаду. За результатами зустрічі було визначено нагальну потребу «створення та забезпеченні роботи кабінету соціально-психологічної
11 Квітня 2024 12:57

На засіданні виконкому

Сьогодні у залі засідань Носівської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету.

З найголовніших питань, які обговорили та  ухвалили члени виконкому -   про внесення змін до Програми  підтримки ЗСУ, зокрема,  щодо виділення коштів у сумі 320 тисяч для задоволення запиту військової частини на придбання  десяти печей «Титан», які  застосують для виготовлення лазне-пральних комплексів для наших захисників.

 А також ухвалили  рішення про підтримку

<<<1 - 11 з 3030>>>