back

Діяльність органів виконавчої влади

31 січня 2012

31 січня голова райдержадміністрації О.В. Нестеренко провів розширене, спільне з Президією районної ради, засідання Колегії райдержадміністрації, на якому були розглянуті підсумки виконання Програми соціально-економічного розвитку району за 2011 рік, стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених законодавством України, актами вищестоящих органів виконавчої влади та власними, роботи зі зверненнями громадян, стан контрольно-ревізійної роботи, дотримання фінансово-бюджетної дисципліни в Прилуцькому районі за 2011 рік. З доповіддю про виконання Програми соціально-економічного розвитку району за 201 рік виступив заступник голови райдержадміністрації Д.М.Росовський.

Він акцентував увагу на утриманні стійких процесів економічного зростання та вирішенні основних соціальних проблем. Зокрема, зазначено, що в 2011 році вироблено валової продукції сільськогосподарськими підприємствами на 196,9 млн. грн., що на 35,2% більше попереднього року. Виконані всі заплановані кількісні і якісні показники в аграрній сфері. Забезпечено зростання обсягів промислового виробництва, товарообороту, реалізованих послуг, будівельних робіт.

На 41,9 відсотка зріс зовнішньоторговельний оборот. Забезпечено стабільне функціонування закладів гуманітарної сфери. Окреслені і проблемні питання, які потребують відповідної уваги владних структур, господарюючих суб’єктів, серед яких важливе - зростання рівня середньомісячної заробітної плати.

За підсумками засідання колегії голова райдержадміністрації видав відповідні розпорядження та ряд доручень.

https://legalaid.gov.ua/