back

До Дня Святого Миколая

20 грудня 2011

У День Святого Миколая в районі за участю представників влади в рамках всеукраїнської акції «З відкритим серцем до кожної дитини», ініційованої Президентом України Віктором Януковичем, відбулася низка заходів для дітей різних категорій.

В районному будинку культури для усиновлених дітей, дітей, що знаходяться під опікою, прийомних батьків, опікунів та піклувальників проведена святкова благодійна акція «Добро врятує світ». Понад 100 дітей цих категорій з населених пунктів району отримали подарунки, а дорослим, які присвятили своє життя вихованню дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, турботі про них, вручені відзнаки райдержадміністрації. В заході взяв участь депутат обласної ради Анатолій Мирошниченко, який привітав учасників дійства зі святом та вручив подарунки.

Цього дня голова райдержадміністрації Олег Нестеренко, його заступники, керівники управлінь, відділів райдержадміністрації відвідали 23 багатодітні сім’ї району, в яких виховується п’ятеро і більше дітей, привітали з Днем Святого Миколая та вручили подарунки.

В день Святого Миколая голова райдержадміністрації Олег Нестеренко привітав учасників другого обласного ерудит - чемпіонату «Віват інтелект!».

Не обійшли увагою керівники району і вихованців обласного дитячого будинку «Надія», завітавши цього дня до закладу, вручили подарунки дітям та установі. Також побували з привітаннями голова райдержадміністрації Нестеренко О.В. та депутат обласної ради Мирошниченко А.К в Удайцівській спеціальній загальноосвітній школі. А депутат обласної ради, начальник обласного управління МНС Муха В.М. привітав зі святом Миколая вихованців Яблунівської школи-інтернату та вручив їм солодкі подарунки.

https://legalaid.gov.ua/