back

«Благодійник року-2011»

31 жовтня 2011

З метою поширення благодійницької діяльності та меценатства на Чернігівщині обласна державна адміністрація за сприяння Чернігівської обласної ради та за підтримки громадськості проводить щорічний обласний конкурс «Благодійник року» імені меценатів Тарновських. Цього року він стартував 15 жовтня і триватиме до 1 грудня. Переможці будуть визначатися в шести номінаціях:
- "Благодійник року — всеукраїнська бізнес-структура";
- "Благодійник року — регіональна бізнес-структура";
- "Благодійник року — неприбуткова організація";
- "Благодійник року — приватна особа" (передбачає визначення трьох переможців);
- "Благодійник року — благодійник-початківець";
- "Благодійник року — представник малого бізнесу".

У конкурсі можуть брати участь фізичні та юридичні особи, які надали одно- чи багаторазову благодійну допомогу для розв’язання суспільних проблем області. Претендентів на участь у конкурсі, за їхньою згодою, можуть висувати органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадські організації, благодійні фонди, заклади освіти, науки, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, будь-які особи, які отримали благодійну допомогу, а також самі благодійники.

Для участі в конкурсі організації або особи, які висувають претендентів, мають заповнити заявку встановленого зразка та надіслати її разом з іншими матеріалами із позначкою «Благодійник року-2011» на адресу Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації (14000, м. Чернігів, просп. Миру, буд. 21А,) або на адресу електронної пошти Управління ([email protected]) до 21 листопада 2011 року. За консультаціями щодо оформлення заявок звертатись до відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ райдержадміністрації, кімн.28, тел. 5-04-18.

До заповненої заявки на участь у благодійному конкурсі в обов’язковому порядку додаються матеріали, які розкривають зміст благодійної діяльності претендента: фотографії, відеозаписи, копії публікацій у ЗМІ, мультимедійні презентації тощо. Переможців буде визначено оргкомітетом конкурсу до Дня благодійництва, який відзначається, відповідно до Указу Президента України від 13.12.2007 № 1220, щорічно в другу неділю грудня.

https://legalaid.gov.ua/