back

Новорічне вітання керівників району

30 грудня 2011

Дорогі земляки!

Прощаючись з 2011 роком, ми запам’ятаємо його як рік 20-ї річниці незалежності України, рік нашого великого духовного пастора – Святителя Іоасафа Білгородського. 2011-й став новим етапом успішних здобутків аграріїв Прилуччини – район знову виборов почесне звання «Переможець трудового суперництва» серед регіонів Чернігівщини. Протягом всього року районна громада наполегливо працювала, реалізуючи весь свій потенціал, наповнюючи добрими справами щоденні турботи.

І логічними ставали святкові дійства на шляху нашого відродження, серед яких і започатковане районне театралізоване свято Масляної, багатий ярмарковими композиціями, силою і духом козацьким фестивальний турнір «Прилуцький герць», дні сіл в територіальних громадах, інші заходи. Все це засвідчує наше прагнення до гармонійного життя, до його покращення.

І хоч рік, що минає, був непростим, він продовжив і започаткував ряд державних економічних реформ, які є тим стартовим майданчиком на якому всі разом ми маємо збудувати гідне життя кожного члена нашої великої української родини.

Зустрічаючи 2012 рік, ми з впевненістю дивимось у майбутнє, бо переконані, що в нашого району ще достатньо резервів для нових досягнень. Але найголовніше, на нашій прилуцькій землі живуть прекрасні, працьовиті люди, які, незважаючи на певні негаразди і проблеми сьогодення, не втрачають оптимізму й сили духу, мудрості, виваженості й наполегливості у творенні життя, що приносить успіх кожному і всій районній громаді.

Дорогі земляки! Щиро вітаємо усіх вас з прийдешнім роком, з Різдвом Христовим!

Бажаємо, щоб кожна родина повнилася лише добром, любов’ю, радістю, достатком і благополуччям. Здоров’я всім міцного, щасливої долі, миру, взаєморозуміння та процвітання рідній Україні, нашому Приудайському краю. Божого благословення всім вам у Новому 2012 році! Веселих Новорічних і Різдвяних свят!

Голова райдержадміністрації Олег Нестеренко

Голова районної ради Лариса Татарченко

https://legalaid.gov.ua/