back

На засіданні Колегії райдержадміністрації

28 грудня 2011

27 грудня голова райдержадміністрації Олег Нестеренко провів розширене, спільне з Президією районної ради засідання Колегії райдержадміністрації, на якому було обговорено та схвалено проект Програми економічного і соціального розвитку району на 2012 рік.

Проектом Програми визначені конкретні цілі та завдання усіх галузей економіки та соціальної сфери району у відповідності до Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна влада».

З доповіддю по основних розділах Програми виступив заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський, який оприлюднив основні показники економічного зростання:
- валової сільськогосподарської продукції по всіх категоріях господарств на 2,5%;
- обсягів промислового виробництва на 4%;
- збільшення обсягів роздрібного товарообігу на 5 %.

За прогнозними розрахунками у 2012 році обсяги надходжень капіталовкладень становитимуть 77,5 млн. грн., або на 2,2% більше показника 2011 року.

В цілому Програма економічного і соціального розвитку району на 2012 рік має забезпечити підвищення якості життя та покращення добробуту населення шляхом забезпечення позитивної динаміки економічного зростання на основі інноваційно-інвестиційної складової, ефективного використання наявного природно-ресурсного потенціалу, прискореного розвитку всіх галузей господарського комплексу району, соціальної сфери та інфраструктури на селі.

Також на засіданні Колегії було розглянуто хід виконання Програми зайнятості населення району на 2010-2011 роки та схвалено проект Програми зайнятості населення на 2012-2014 роки.

https://legalaid.gov.ua/